Cogress

Location: West End, London
People: 30+

As part of a fresh rebrand, Cogress appointed ourselves to provide new office furniture.  This was for meeting areas, cellular offices and open plan workstations. The brief was to have a monochromatic theme throughout, there was feature furniture in yellow to cut through and represent their brand image.

For this project, we used CUBE throughout. For the meeting rooms. A Fenix finish in anthracite was used, which does not finger-mark. It gives a sharp look and any future scratches can be ironed out.  We integrated power and data for all tables.

In the open plan area, privacy and good acoustics were essential. We created cubical workstations with high frame screens with acoustic foam to reduce reverberation and increase blocking ability.

For further information about our products, check out our product section here

products used